kaszkadmin bejegyzései

NYÍLT NAPOK!

NYÍLT NAPOK! Iskolánkban idén is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt nyílt napjainkon. Az utolsó nyílt nap január 17-én, szerdán lesz. A csoportok indulási időpontja 8.30 és 11.00. Előzetes regisztrációt és további kérdéseiket a nyiltnap@kaszk.hu email címre várjuk.

Kategória: Egyéb | NYÍLT NAPOK! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tanári álláspályázatok a Bercsényiben!

Tanári álláspályázatok a Bercsényiben! Továbbra is meghirdetjük a következő álláspályázatokat a Bercsényiben: angol nyelvtanár élelmiszermérnök szakmai tanár fejlesztő pedagógus húsipari szakoktató, gyakorlati oktató testnevelő tanár.  

Kategória: Egyéb | Tanári álláspályázatok a Bercsényiben! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

PÓTBEIRATKOZÁS!

PÓTBEIRATKOZÁS! Figyelem! Ha a nyár folyamán az az ellenállhatatlan érzés kerített hatalmába, hogy mégis a Bercsényibe járnál, ne csüggedj! Iskolánkban pótbeiratkozást tartunk 2017. augusztus 24-én csütörtökön és 2017. augusztus 28-án hétfőn 8 és 12 óra között! Még nem késő! Várunk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | PÓTBEIRATKOZÁS! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nyári ügyeleti és iskolakezdési információk

Július 14-én iskolánkban is kitört a nyári szünet, bezártunk. Ügyintézés szerdai napokon (kivéve július 26.) 8 és 12 óra között van. További, tanévkezdéssel kapcsolatos információért keressék honlapunkat, facebook oldalunkat. Jó nyarat, kellemes pihenést!

Kategória: Egyéb | Nyári ügyeleti és iskolakezdési információk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Lezárult a Nemzeti Tehetségprogramból megvalósult Éléskamránk Kincsei pályázatunk…

Lezárult a Nemzeti Tehetségprogramból megvalósult Éléskamránk Kincsei pályázatunk, a szakmai beszámolót itt tekintheti meg.

Kategória: Egyéb | Lezárult a Nemzeti Tehetségprogramból megvalósult Éléskamránk Kincsei pályázatunk… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Jelentkezzen 2017. szeptemberben induló szakgimnáziumi osztályunkba

Jelentkezzen 2017. szeptemberben induló szakgimnáziumi osztályunkba élelmiszeripar és környezetvédelem-vízgazdálkodás ágazatban. Telefon: 06 1 433 1208 Részletekért kattintson ide!  

Kategória: Egyéb | Jelentkezzen 2017. szeptemberben induló szakgimnáziumi osztályunkba bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

KEHOP-5.2.11 pályázati tájékoztató

A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: FM KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI AGRÁR-SZAKKÉPZŐ KÖZPONT, BERCSÉNYI MIKLÓS ÉLELMISZERIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM A projekt címe: FM Közép-magyarországi Agrár-Szakképző Központ Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakiskola és Kollégium épületeire fotovoltaikus rendszerek telepítése A szerződött támogatás összege: 142 181 707 Ft A támogatás mértéke: 100% A projekt tartalmának … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | KEHOP-5.2.11 pályázati tájékoztató bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva