2018. március hónap bejegyzései

Szintvizsga

Március 19-én volt az erjedés és üdítőitalipari és a tartósítóipari szintvizsga. A megjelent tanulók közül mindenki sikeres vizsgát tett. Gratulálunk mindenkinek! (További képeket iskolánk facebook oldalán találhatnak)

Kategória: Egyéb | Szintvizsga bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nemzeti ünnep

Március 14-én mi is megemlékeztünk az 1848-49-es forradalom és szabadságharcról. Segítségünkre volt ebben Kalmár Pál hagyományőrző Radetzky huszár.

Kategória: Egyéb | Nemzeti ünnep bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Palánta Sorsfordító Alapítvány

A Palánta Sorsfordító Alapítvány jóvoltából ismét iskolánkba látogatott az az amerikai csoport, mely vidám és ellenállhatatlan programjával pozitív példát állít diákjaink elé. Tanulóink örömmel vettek részt a programon.

Kategória: Egyéb | Palánta Sorsfordító Alapítvány bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tavasz Franciaországban

7 tanulónk egy kísérőtanár felügyelete mellett 3 hetes franciaországi gyakorlaton vesz részt az Erasmus+ program keretében. Az elsőként betekintést kaptak a baguette-sütés rejtelmeibe, mert ha már Franciaország… 😉 De a tanulás mellett bőségesen jut neki idő a környék felkutatására.  

Kategória: Egyéb | Tavasz Franciaországban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

58. Húsipari termékgyártó SZKTV

Iskolánk rendezte 2018.március 7-9. között az 58. Húsipari Termékgyártó Szakma Kiváló Tanulója versenyt. 24 kiváló hentestanuló és tanáraik gyűltek össze az ország minden részéről, hogy összemérje tudását ezen a háromnapos rendezvényen. (További képeket iskolánk facebook oldalán találhatnak)

Kategória: Egyéb | 58. Húsipari termékgyártó SZKTV bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Zrínyi Ilona nyomában

2018. március 5-9. Beregszász – Munkács – Ungvár – Szolyva – Beregszentmiklós A Határtalanul programnak köszönhetően 24 diákunk 3 kísérő vezetésével 5 remek, kissé ázós, de élményekkel teli napot töltött Kárpátalján, megismerve a vidék szépségeit, történelmét, lakóit. (További képeket iskolánk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Zrínyi Ilona nyomában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ideiglenes felvételi jegyzék

Az ideiglenes felvételi jegyzék elérhető: itt

Kategória: Egyéb | Ideiglenes felvételi jegyzék bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva