Szaktechnikusi képzések

Szaktechnikusi képzések

 A jelentkezők az alábbi szakirányokon tudnak továbbtanulni:

– Erjedés- és üdítőital-ipari szaktechnikus → szakma részletezése

–Hús- és baromfiipari szaktechnikus → szakma részletezése

–Tartósítóipari szaktechnikus → szakma részletezése

Szükséges iskolai előképzettség: élelmiszeripari technikusi végzettség

A szakképesítés szintje: emelt szintű szakképesítés-ráépülés

Képzési idő: 1 év

Végzettség: szaktechnikusi bizonyítvány

Képzés tartalma:

Diákjaink emelt óraszámban sajátítják el a választott területnek megfelelő gyártási technológiákat, gépi berendezéseket. Megismerkednek az élelmiszerbiztonság, minőségbiztosítás előírásaival, foglalkoznak a cégirányítás alapvető kérdéseivel. Gyakorlaton a különböző technológiákat sajátítják el az iskola tanműhelyeiben, külső cégeknél. Üzemlátogatások alkalmával van lehetőség a gyakorlaton alkalmazottak bővítésére. Iskolánk minden tanulója számára biztosítja a gyakorlati hely lehetőségét.